maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kola ja Remu ne yhteen soppii..

..huomenna viiään pussauskoppiin!

Miten voikin kahden melkein samanikäisen poikapiskin kemiat sopia yhteen. Pyllyt niin nätisti pystyssä pojat tänään leikkivät treenien jälkeen äänipeilileikkiä. Nokat vastakkain kumpikin vuorollaan haukahdellen Kola ja Remu tuijottivat toisiaan. "Väyh!" *häntä heiluu* ja peili vastaa "Väyh!" häntä samaan rytmiin heiluen. Ja sitten toinen tekee jonkin oikeastaan huomaamattoman pikkuliikkeen, ehkä häntä tai reisi värähtää ja samassa sinkoaa onnea puhkuva pariskunta läpi hankien.

Ja sitten homma taas jähmettyy ja ilmassa pursuilee jännittyneitä lihaksia ja iloista odotusta. "LIIKAHDA EKANA, MÄ EN AINAKAA LIIKAHDA!" "ENKÄ LIIKAHDA ITE!" Ja hetken päästä sinkoilu taas jatkuu. Kola huitaisee Remua tassulla ja Remun rintakehä toimii tehokkaasti kaikukoppana. "PUMPS." Kaksi vinttikoiran oloista kiituria menee matalana pitkin mäkiä.

Kola sietää Remulta rajoituksia ja kieltoja. Jos Kola meinaa ottaa liian kovia painiotteita, Remu kiroaa ja Kola antaa tilaa. Tasapaino säilyy ja molemmilla on hauskaa.

Voi vitsi, sitä voisi katsella vaikka koko illan. Mieli lepää.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

On ne Konks ja Rem niin hauskoja jätkiä. :)
ja sopeutuvaisia, kun mulla on tuommoinen sosiaalisoimaton ja sosiaalisesti vajaavainen höntti. Vaihdetaanko? :D

katja kirjoitti...

Ihana viesti Emppu, se oli oikeasti niin hauskaa katsottavaa, että sitä tosiaan voisi ihastella tuntikausia. Jäbät oli kyllä niin vinkeitä peilileikkinsä aikana.. Saatiin kunnon naurut. Ja Anna, kyllähän Nerokin tulee toimeen, se on jo jotain, ei se haasta kumminkaan riitaa vaikka pitääkin meteliä, niinkuin Ronjakin.. :)

Ylihuomenna Emppu saat sitten ihastella poikien puuhasteluja koko viikonlopun. :)