torstai 21. toukokuuta 2009

möllitokoilua osa 2

Jälleen kerran lähdin mölleilemään sillä ajatuksella, että luoksepäästävyys on tärkeysjärjestyksessä se nro 1., sen jälkeen tulee paikallaanmakuu sijalla 2. ja sen jälkeen kaikki muu on pelkkää plussaa.

Kehään mennessä Kola ei väistellyt tuomaria eikä tehnyt sitä luoksepäästävyydessäkään, vaikka olisin voinut melkein vannoa Kolan eleiden perusteella, kun tuomari käveli luoksepäästävyyttä tekemään, että Kola haistattaa pitkät koko tyypille. Nääh, Kola pysyi vierelläni eikä reagoinut mitenkään tuomarin käteen.

Paikallaanmakuussa Kola meni ensimmäisestä käskystä maahan, mutta jäi minun silmääni vähän omituiseen asentoon. Makuuttamisen loppupuolella Kola haisteli nurmikkoa. Katseeni lähes karjui piskille, että ET PERHANA NOUSE SIELTÄ! Ja eihän se noussut! (Paitsi sitten ensimmäisestä käskystä luvan kanssa liikkeen lopuksi:) Parannusta siis edelliskertaan tässä kohtaa huimasti. Ja kylläpä tuota maasta perusasentoon nousemista onkin treenattu pari viikkoa todella ahkerasti.

Makuuttamisen jälkeen tuomari tuli antamaan meille pisteitä. "Eikös teillä mennyt se alku vähän... (tuomari näyttää minulle arvosanaa 9½)" "En nyt halua väittää vastaan, mutta Kola meni kyllä ensimmäisestä käskystä heti..!" Kehätoimitsija vahvisti sanani ja tuomari vaihtoi arvion kymppiin. :D Nauratti kovasti se, että rupesin sillä tavalla vänkäämään vastaan.

Arvostelu kokonaisuudessaan

luoksepäästävyys 10
paikalla makaaminen 10
seuraaminen kytkettynä 9
seuraaminen taluttimetta 8½ (Kola kurvasi täyskäännöksessä minusta parin metrin päähän, mutta palasi takaisin heti. Lisäksi ensimmäisessä pysähdyksessä Kola jäi seisomaan.)
maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
luoksetulo 9½
seisominen seuraamisen yhteydessä 10
estehyppy 9 (Kola istui samalla hetkellä kun aloin antaa käskyä eli ennakoi.)
kokonaisvaikutus 9½

yhteispisteet 188, sijoitus 1.

Jee!


5 kommenttia:

Vanukas kirjoitti...

*aaltoja!* :D Katseltiin partanaaman kanssa kauempaa, että näytti aika hienolta! Kola taisi olla kehään mennessä vähän myrtsinä? Vai vielä kuplassa? ;) Mutta upeasti se heräsi sieltä, kun touhu alkoi. :)

pimpula kirjoitti...

Joo, Kola on jotenkin aina ihan kuplassa, kun mennään kehään. Ja hihnassa seuraaminenkin on aika haasteellista, kun ei sitä olla niin harjoiteltu. Mutta sitten kun hihna otetaan pois, niin Kola tajuaa, mistä on kyse ja se herää elämään. Ei vaan jotenkin jaksaisi sitä hihnassa seuraamista hinkata.. ;)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

WUHUU! Hienoa Kola ja Emppu!! :)

Anu & Robin kirjoitti...

Onnea molemmille!

Anonyymi kirjoitti...

jee,pimpula ja kola
-i-