keskiviikko 3. joulukuuta 2008

takaisin radalle!

Back on track -mantteli saapui postissa. Olin ihan varma, että sovittamatta ostettu on takuulla väärän kokoinen. 48-50cm kokoinen loimi kuulosti nettitutkailujen jälkeen auttamattomasti liian pieneltä ja olinkin varautunut palauttamaan ostokseni. Väärin meni arvelut. Loimi on ihan sopiva - joskin häntäaukko on väärässä kohtaa, mutta en näe mitään tarvetta häntäaukolle, kun loimi muuten ei kiristä eikä purista. Loimen tarkoitus on pitää Kolan selkä lämpimänä, joten tarvetta pitkiin "lahkeisiin" ei oikeastaan ole.
Iloinen uuden loimen omistaja esittäyttyy. :D


Pitkän päivän ilta päättyy jälleen hassuun asentoon. Lähes puolentoista vuoden aikana en ole onnistunut huomaamaan, miten Kola päätyy tähän asentoon nukkumaan. Huomaa häntää myöten viimeistelty nukkumisasento. Voiko tuosta seurata muuta kuin kipeytyneet lihakset?


(Tätä kirjoittaessani Kola vaihtoi paikkaa ja kun käännyin katsomaan, se oli taas maagisesti päätynyt selälleen jalat seinää vasten! Pahus.)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä tilanteissa aiot käyttää manttelia? Välineurheilijana kiinnostaisi itseänikin mutten ole vielä täysin vakuuttunut sen tarpeellisuudesta.

pimpula kirjoitti...

Ajattelin käyttää sisällä Kolalla sitä, kun sillä on turkki lyhyenä ja lattiatasossa takuulla ainakin paikoitellen näin syyssäillä vetää, niin on tuollainen kevyt loimi suojaamassa ja pitämässä lihakset lämpimänä.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kola on kyllä mainio! Ihana nukkumisasento... :)