sunnuntai 8. helmikuuta 2009

ärripurri.

Kolalla on ollut huonot kaksi päivää. Se on ollut äreä ja äkeä. En tiedä, vaivaisiko sitä vielä kurkkutulehdus vai mistä ihmeestä johtuu, että se kiukuttelee, murisee ja ärisee. Perhana.

Lauantaista sunnuntaihin meillä oli kylässä ihmisiä ja heidän kanssaan Kola tuli kyllä hyvin juttuun. Mutta jostain syystä Kola kiukutteli pikkuveljen tyttöystävälle ja suhtautui minuun ja Mattiinkin todella äreästi. Stressiä? Kipua? Paha päivä? Riivaaja?

Ärsyttää.

Puutuin asiaan tiukasti kieltämällä, mutta en ole ihan varma oliko se oikea ratkaisu.. En tiedä, olisiko pitänyt vaikka pallon avulla tehdä olemisesta ennemminkin kivaa kuin kieltää. Ehkä.

Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu? Tuokaa rauhallinen tyyni koirani takaisin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että teille saattaisi olla tulossa Mörköikä2, sellainen parivuotiaiden perro-otusten vaiva. Toivon teille lyhyttä ja kesyä "kauhuleffaa". ;) Meillä päästiin suhteellisen vähällä, vahtimista vain esiintyi "kakkospöhköilyjen" aikaan tavallista enemmän. Ja voihan se olla muutakin ohimenevää. Tsemppiä teille!

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitkos muuten, että heitin omilla sivuillani teille pienen haasteen..

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaisi kipuiluäreilyltä, jos on alkanut ihan yhtäkkkiä. Ei Kolalla vissiin ole aiemmin ollut tapana teille ärtsyillä?

pimpula kirjoitti...

Joo, ei oo Kola meille ärsyillyt koskaan. Mutta toisaalta siinä vaiheessa, kun sillä oli hermo ihan kireällä, se oli sählännyt taukoamatta kahdeksan tuntia eikä rauhoittunut ollenkaan lepäämään, kun talo oli täynnä vieraita. Eli oli kyllä myös iiihan ylikierroksilla.

Ylikierrosteoriaa tukisi myös se, että Kola nukkui sunnuntaina ja su-ma -välisenä yönä kuin tukki ja on tänään taas ollut tyyni oma itsensä.