torstai 15. huhtikuuta 2010

ou jes.

Tikotiko! Ja tokotoko!

Tänään Heidin tottistreeneissä pojat näyttivät parasta osaamistaan. :) Tai ainakin parasta työskentelyosaamistaan, jos nyt ei liikkeestä maahanmeno ollutkaan ihan kohdillaan. Kola haluaa jättää kyynärät ilmaan, koska siitä asennosta pääsee nopeammin hakemaan palkkapalloa. Tou. ;) No, sitähän sitten harjoitellaan, etteivät jäisi kyynärät ilmaan ja että Kola malttaisi rauhoittua maahan liikkeestä. Paikallaanmakuussahan se kyllä rauhoittuu. Se on Kolan ehdottomasti varmin liike.

Kola kuitenkin oli taas se vanha (? ;) hyvä Kola, joka rakastaa koko sydämestään yhdessä tekemistä. Sillä oli sopivasti kierroksia ja intoa. Se teki "kehääntulotarkastuksetkin" kuin vanha tekijä. Ei mitään pulmaa. Ei jännittymistä tai muuta. Kolan ilmeestä loisti se, että se jaksaisi tehdä kanssani ihan loputtomiin. Se odotti koko ajan uutta käskyä ja uutta haastetta. Tätä Kolaa minä rakastan. Tälläisen koiran minä halusin. Ja sainkin. Tosin sain paljon muutakin, mutta voiko mitenkään olettaakaan saavansa kaikilta osin täydellisen? :)

Tänään tajusin, että Noki on oppinut treenaamaan. :) (: Superia! Noki töllötti minua koko oman vuoronsa ajan. Se odotti myös käskyjä! Wau. Noki tosin sählää edelleen kovasti eikä tee tarkasti perusasentoja. Mutta siihenkin sain Heidiltä vähän kikkakolmosta testattavaksi. Ensi kerralla Noki saa ruokansa treeneissä, sillä "yllätysyllätys!" Nokin perusasennot ovat aamuisin erittäin napakoita ja suoria. Miksikö? No. Aamulla saa aamupalan vasta hyvän perusasennon jälkeen. Tietenkin.

..ahne pikkusika.. ;)

Noki teki hienosti paikallaanmakuuta ja pysyi rauhassa, vaikka liikuin ja kävin välillä piskin vieressäkin seisoskelemassa. Samoin sujui paikallaan istuminen. Myös liikkeestä maahanmeno alkaa muotoutua hiljalleen. Tässähän on edetty julmetusti parissa kuukaudessa.

Noki osaa nyt:

0 a) Tulla luokse.
0 b) Treenata.
1) Istua ilman käsiapua.
2) Mennä maahan ilman käsiapua.
3) Nousta seisomaan käsiavulla.
4) Pysyä maassa ja istumassa ainakin minuutin verran.
5) Tulla perusasentoon.
6) Tehdä ainakin jossakin määrin oikealle käännöksiä perusasennosta perusasentoon.
7) Mennä maahan liikkeestä. (Tosin ei seuraamisesta sentään, mutta vapaasta liikehdinnästä vasemmalla puolellani.)
8) Kiertää tolpan käsiavulla -> agilityä varten

Jee!

Ei kommentteja: