sunnuntai 18. marraskuuta 2007

ulkoilua

Kola sai seurakseen metsälenkille portugeesit Vilman ja Ellin. Kylläpä koirissa riitti energiaa ja kaikeksi onneksi Kola ei huomannut tällä kertaa Vilmassa mitään erityisen rakastuttavaa, joten molemmat osapuolet saivat rauhassa ryntäillä pitkin Lintuvaaran metsiä. Kolan kunto on ilmeisesti flunssan jäljiltä vielä vähän alamaissa, sillä raukkaparka lötkähti lenkin ja ruokailun jälkeen sohvan nurkkaan nukkumaan. Tätä se ei ole koskaan vielä tehnyt, vaan pötkähtäminen on tapahtunut lattialle. Kaipa litimärkä turkki on sen verran viileä, että sohvan nurkassa on mukavampaa..
Kola on ryhtynyt nilkuttamaan. Eilen ja tänään ravi on ajoittain jotenkin epämääräistä enkä osaa sanoa mikä jaloista on kipeä. Oletan, että kyse on liukkaalla tapahtuneesta nitkahduksesta tai sitten Kola vasta nyt reagoi taka-anturan viiltohaavaan, joka kylläkin on jo aika hyvin parantunut. Tilannetta täytynee seurailla ja mennä lekurin puheille, jos nilkuttaminen ei lopu. Mitään jalkaa Kola ei erityisesti arista, vaan tassuja saa koskea, käännellä, puristella ja väännellä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Piipahdimme teidän blogillanne toteamassa, että teitin karvaturrilla on sama iskä kuin meitin perroherralla! Ikäeroakin on vain muutama kuukausi...

Käykäähän piipahtamassa meitinkin sivuillamme ;)