sunnuntai 25. toukokuuta 2008

auts.

Kola teloo itseään edelleen ihan liikaa. Se oli hoidossa ja onnistui mökillä saamaan anturaan syvän alueen, josta on hioutunut kuollut solukko pois ja jalka on vereslihalla. Jalka on mitä ilmeisemmin arka.

Lisäksi Kola on uida polskuttanut niin paljon, että vesihäntä on tainnut päästä iskemään pahemman kerran. Koissu on ihan maansa myynyt, häntä retkottaa ylimääräisenä selkärangan jatkeena ja istuminen on mahdotonta. Lykkäsin piskille särkynapin naamaan, jospa se helpottaisi oloa. Täytynee pistää rajoitukset uinnille ja kepin perässä juoksemiselle, kun ei tuo osaa itse itseään yhtään varoa.

Kylläpä muuten oli omituista olla tänään Lahdessa kotikotona ihan yksin. Koirat ja vanhemmat mökillä. Vessaan ei seurannut kukaan. Ulko-ovi sai olla auki eikä tarvinnut vahtia sitä, että kuka avonaisesta ovesta livahtaa ulos. Kukaan ei tullut rapsutettavaksi. Huoneen vaihtaminen ei saanut aikaiseksi kynsien rapsahdusta. Olipa tosiaan aika omituista olla ilman koiraa paikassa, jossa muutoin lähes poikkeuksetta on yksi tai kaksi koiraa seurana.

Ei kommentteja: