lauantai 10. tammikuuta 2009

Jakiksessa

Aurinkoisessa säässä Jakomäen metsissä olivat ulkoilemassa Kola, Ronja, Remu, Kida, Tessa, Milla, Pablo, Robin, Rambo, Romeo, Caba, Moko, Sulo, Nera, Älli ja Siiri. Mahdollisesti joku unohtui listasta, sillä joukkiolla oli tosiaan kokoa. :)

Yhtään ainoaa riidanpoikastakaan ei syntynyt, vaikka ainakin allekirjoittanutta hieman aluksi hirvitti, kun paikalla oli monen monta ihanaa narttua ja Kolan kanssa samaa ikäluokkaa olevia uroita. Mutta ei huolta. Kola oli mies, joka kulkee omia polkujaan. Toisin sanoen Kola piti suurimman osan ajasta huolen, ettei jonon kärjessä päässyt tapahtumaan mitään yllättävää. Se meni menojaan kaukana edessä, mutta palaili sentään välillä tsekkailemaan, että emäntä on reissussa edelleen mukana.

Takaa lähtien: Kola, Remu-pystykorva, Ronja, Tessa ja Siiri.Rambo ja Milla vauhdissa."Äiskä mennäääääään jo... :|"
Robin ei todellakaan aio luopua aarteestaan.Kola tykkää vauvakoirista.
Ronjaa ei naurata.
Moko maistelee heinää.
Onko Romeo hieman söpö? On.
Pablo ja hmm.. takapiru? :D
Kola poseeraa. Kolan ilmeestä huomaa, että kauhu-Anu on vähän aikaa sitten helistänyt Robinille räminäpurkkia. :D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavia kuvia! Etenkin Robin aarteensa kanssa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitämitä.. Kammoksutaankos teilläkin toisten räminäpurkkeja?? Ei ehkä pitäisi näin yllättyneenä kertoa, mutta niin meilläkin :) Elmolla menee pupu pöksyyn itse asiassa pelkästä avainnipun helisyttämisestäkin..

pimpula kirjoitti...

Kola on nyt kaksi kertaa vetäissyt itsensä syyyyyvälle kuplaan, kun räminäpurkki on helissyt. Eli Kola menee matalana hiipien häntä alhaalla ja tuijottaa minua kulmien alta sen näköisenä, että "sä oot/tää on niin perseestä" eikä suostu enää esim. leikkimään eikä irtoa minusta montaakaan metriä vaikka ympärillä suihkisi 15 koiraa riehuen ja peuhaten.

Hassu otus. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oih mitä kuvia, eka oli vallan hauska, varsinkin pystykorva-Remu ja sitten tietty Ronja piimäparta.. Ja Romeo ja Moko on aina yhtä valloittavia.. Ja Robin on ihan omaa luokkaansa sen hanskan kanssa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Otin Ronjan lumipartakuvan omiin arkistoihin, sopiihan tuo? :)

pimpula kirjoitti...

Sopiihan se. :)