perjantai 28. maaliskuuta 2008

perhanan perhana

Kuka kertoisi kaksi asiaa:
1) Mitä hemmettiä tuossa tapahtuu
ja
2) Millä HEMMETILLÄ siitä pääsee eroon?



Syytetty toimistaan: "Olen syytön, pieni ja viaton. Minäkö muka syyllistyisin johonkin noin ikävään?!"


















-----
Ja lopuksi vielä Touho Toope ja kadonneen kepin arvoitus eli päivän taidepitoinen lyhytelokuva. (Varaudu taidepitoisuuteen kallistamalla päätäsi 90 astetta vasemmalle.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kolahan on vesikoira, joten se räiskii vettä? Mokalla oli pentuna kausi, jolloin se räiski vedet lattiaa. Suosittelen raskasta keraamista kuppia, joka ei läiky niin helposti.

pimpula kirjoitti...

Tuo kurkkupurkki on kyllä aika painava, kun siihen mahtuu niin paljon vettä.. Kola vaan on niin urpo, että tunkee tassunsa lopulta kuppiin ja nykäisee. Ja koska Kola painaa 20 kiloa, niin se saa ihan kevyesti painavammankin kupin loiskauttamaan lattialle lätäkön. Ja uuden lätäkön. Ja uuden lätäkön. Ja sitten onkin jo tulva. HmpH. ;)

Maija O kirjoitti...

Vesikoira leikkii ;). Auttaisiko Kuningas Suihkepullo tähänkin vaivaan..? Tai kuppitelineen tekeminen, sellainen esim. vanerista tai puusta tehty riittävän painava koroke, jossa on aukko johon kuppi upotetaan. Vastaavia on selkävaivaisilla ja isoilla koirilla, joiden on vaikea kumartua syömään matalasta astiasta. Kolalla pitäisi ehkä olla sen verran tukeva ja raskas se, ettei kuppia saisi liikkeelle.

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi tällainen spanielikuppi http://terrieri.net/kauppa/index.
php?main_page=product_info&products_id=2880

Ei tarvitse kerralla täyttää ihan täyteen ja sisäänpäin vinot reunat estää veden läiskymistä yli.