lauantai 4. huhtikuuta 2009

jännä juttu.

Kola väistää Remua. Olisikohan mahdollista, että Kola on oppinut niin vahvan toimintatavan Nallen kanssa, että se nyt käyttäytyy lähes samoin. Se ei tule olohuoneeseen, jos sen pitäisi ohittaa Remu. Se ei kiipeä sohvalle, jos Remu on sohvalla. Se seistä tököttelee statistina taustalla ja käyttää rauhoittavia signaaleita minkä ikinä ehtii, kääntää kylkeä, katsoo pois, haukottelee.. Ulkona tilanne on ihan toinen. Siellä Kola ei koe tarpeelliseksi varoa tai väistää vaan käyttäytyy ihan normaalisti.

Päin vastoin kaikkia odotuksiani Kola ei siis todellakaan puolusta reviiriään toisilta uroksilta - tai ainakaan Remulta vaan käyttäytyy kuin pahainen tossu. ;) Kun eilinen oli mennyt niin sopuisasti, annoin illalla jätkille puruluut. Remu jätti omansa keittiöön ja Kola kantoi omansa olohuoneeseen. Myös Remu ja minä tulimme olohuoneeseen, Remu ilman luuta. Ja mitä tekee Kola? Pudottaa luun maahan ja kylki Remuun päin katse pois päin suunnattuna seisoo kuin patsas eikä edes suunnittele luuhun koskemista. Vasta kun Remu kävi maahan makaamaan ja käänsi katseensa Kolasta, sai luuhun koskea.

Ja tottahan Remu ottaa tilanteesta kaiken irti.. :D Se on kukkona tunkiolla ja tepastelee perässäni kuin herra isoherra. :D

Jännä juttu. On se jännä.

Ei kommentteja: