lauantai 11. huhtikuuta 2009

viikko kynnen sairastamista takana..

... ja side jalassa on ja pysyy.

Kynsi on jo kuivunut kärjestään ja toiselta sivulta. Kola ei myöskään enää onnu. Se antaa vaihtaa siteen hienosti ja sidettä saakin vaihtaa monta kertaa päivässä, kun lumet sulavat kohinalla ja märkää on aamusta iltaan. Viitisen päivää mentiin lähinnä hihnalenkeillä ja Kola oli itsekin aika vetämättömissä ja apaattinen - jalkaa varmaan särki.

Eilen kurvattiin Kangasniemelle uutta perheen lomapaikkaa katsomaan. Paikalla oli myös naapurimökin sukulaiset koiralaumoineen, eli hm. ... kahdeksan villakoiraa? No, jos ei kahdeksan, niin sitten seitsemän tai yhdeksän tai kuusi, tai... Monta kuitenkin. ;) Kolan parhaimpiin kavereihin lukeutuva Milka-isovilla&Jassu-keskarivilla -kaksikko pyörittivät jalkavaivaista niin että rytinä kävi. Yksi tossu suditeltiin mäsäksi ja toinenkin oli litisevän märkä, kun suunnattiin illalla auton nokka kohti etelää. Ja yksi koira oli suditeltu rättipoikki väsyneeksi. Voi onnea, kun Kola pitkästä aikaa päästi taas revittelemään oikein kunnolla. Välillä tossu ei pysynyt vauhdissa mukana vaan sinkoutui lähes maata kiertävälle radalle. Mesoft-lappu-muovipussi-side-liimaside-tossu -viritelmä kuitenkin suojasi kynttä niin, että illalla paketin avatessani esiin putkahti täysin samanlainen kynsi kuin ennen päivän tohinoita.

Maanantain vesikoiratreffien suhteen ei ole mitään huolta. Jos Kolan tossuviritelmä suojasi kynttä nelisen tuntia, niin tuskinpa yksi tunnin-kahden lenkki voi olla sen haastavampi tapaus. :)

Ei kommentteja: