lauantai 15. toukokuuta 2010

metsästyskoirani

Urheat metsästyskoirani pääsivät tutustumaan ikkunaan lentäneeseen pyyhyn. Urheat metsästyskoirani reagoivat kuolleeseen tipuun juuri niin kuin urheiden metsästyskoirien kuuluukin.

Eivät suostuneet maanitteluillakaan tulemaan ensimmäisen nuuhkaisun ja pikaisen etäisyyden ottamisen jälkeen lähellekään. Eivätkä edes sitten, kun pyy jätettiin mökin kulmalle pötköttämään. YÖK MIKÄ PYY, sanoivat urhea metsästyskoirakaksikko Noki&Kola.

6 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Otittehan pyyn talteen?! Jos teillä ei ole sille käyttöä, niin minulla olisi! *kauriinsilmät ja pyytävä katse*

pimpula kirjoitti...

Pyy jäi mökille, ikävä kyllä! :D Itse asiassa kävi ihan pikaisesti mielessä, että joku sitä kaipaisi, mutta en sitten vienyt ajatusta loppuun asti.

Partasen emäntä kirjoitti...

Voi harmi. Mutta joku kettu tai ilves ilahtui varmasti valmisateriasta. :)

Ja ehkä sen raadon kuljettaminen kesähelteillä olisi ollutkin hiukan epämiellyttävää. :D

Katja kirjoitti...

Ei tainnut sitten Nokista lintukoiraa tulla, niinkuin pentuna uumoilit.. hihhiiihh.. toi oli vähän, kun Husöseen on tullut ampumaradalle aidonnäköisiä eläinpatsaita, joita jousipyssyhenkilöt sitten ampuvat, niin meidänkin urheat metsästyskoirat haukkuivat ja kaula pitkällä vihdoin uskaltautuivat nopeasti haistamaan kummajaisia.. :)

pimpula kirjoitti...

Nokihan siis rakastaisi edelleen lintujen perään hyökkimistä ja säntäilyä, mutta on raasu niin onnettoman tossukka, ettei uskalla uhmata, kun karjaisen kiellon. ;) Kiellon vaan pitää tulla ennen kuin tossukasta on tullut Urhea Metsämies, jonka korviin on mennyt pihkaa.. :D En tosin osaa edes kuvitella, mitä se tekisi, jos joskus saisi jonkun vaikkapa haavoittuneen linnun juoksemalla kiinni. Pakenisi? Alkaisi räyhätä tai kiljua? Kunpa tietäisi.

Miia kirjoitti...

Kuulemma urhea lintukoira Ninni (vähän pyytä suurempi) oli uskaltautunut ihan lähikontaktiinkin se tipun kanssa ;-)