maanantai 10. toukokuuta 2010

omatoimiagilityä

Maanantait ovat minulle siitä hyviä päiviä, että töistä vapautuu jo kahdeltatoista. Niinpä on jo kahtena maanantaina käyty Ojangossa omatoimisesti harjoittelemassa.

Kolan kanssa maanantaiden teema on kontaktien ja keppien harjoittelu.

Ensin harjoiteltiin kontakteja keinulla ja sitten A:lla. Molemmissa sain Kolan pystähtymään kontaktin loppuun yllättävänkin hienosti! :O Kola tarvitsee kyllä vielä namialustaa pysähtyäkseen tarkasti oikeaan paikkaan, mutta sentään pysähtyy ilman, että minä seison kädellä vieressä osoittamassa, että TÄHÄN PITÄIS PYSÄHTYÄ!

Tämän jälkeen harjoiteltiin keppejä ja erityisesti kepeiltä sen oikean aloitusvälin löytämistä. Tuloksena on kädessä iso mustelma, sillä Kola "hieman" turhautui, kun naksutin ei naksahtanutkaan mistä tahansa keppien kanssa sähläämisestä. ;) Muutenkin Kola kiihtyy kepeistä jostain syystä ihan hillittömästi eikä meinaa millään malttaa keskittyä tekemiseen vaan lähinnä karjumiseen.. Tekniikka alkaa kuitenkin sikäli parantua, että Kola kykenee suorittamaan keppejä, vaikka olisin siitä 1-2 metrin päässä sivusuunnassa eli se ei tarvitse minua enää ihan viereen ohjaamaan oikeisiin väleihin.

Nokin kanssa toistettiin eilistä treeniä. Noki meni taas hyppyneliötä hienosti ja pöytä oli yön aikana muhinut aivojen sopukoissa ja sujui tänään vielä eilistäkin paremmin. Noki irtosi myös hyppy-putki-hyppy-putki -sarjassa hyvin namialustalle ja malttoi jättää alustalle pistämäni uuden namin seuraavaa suoritusta varten sarjan loppupäähän odottamaan.

Sivulle tulot sujuvat agilitykentällä yhtä hyvin kuin iltapalan kanssa eli suorastaan täydellisesti. Noki tulee kuin rasvattu salama perusasentoon ja pysyy paikoillaan odottamassa, vaikka kävisin kaukanakin tekemässä etukäteisvalmisteluja suoritusta varten.

JA SE EI ROUSKI KÄSIINI MUSTELMIA! >8I

;)

Ei kommentteja: