perjantai 6. kesäkuuta 2008

auringossa aina varjo seuraa kulkijaa

Oltiin mökillä tyttöporukalla, nukuttiin päikkäreitä, juotiin punaviiniä, tehtiin hyvää ruokaa ja naurettiin Kolalle.

Mökillä tuli selväksi, että
a) Kola osaa uida ja ui mielellään, joskin välillä pitää uida kolaa eli kauhoa etutassuilla villisti pärskeitä ja vasta myöhemmin asettautua järjelliseen uintiasentoon.
b) Kola painii mielellään Linda-ystävän kanssa. Kovin monen ihmisen - minun lisäkseni siis - en ikimaailmassa antaisi painia kunnon kreikkalaisroomalaista vääntelehtimistä koirani kanssa. Mutta kyllä koira koiran tuntee. Välillä Linda saa osakseen helliä nipistelyitä ja välillä Kola on ihan solmussa villisti kikattavan Lindan alla. Ähellystä ja puhellusta ja terveesti läähättävät Linda ja Kola.. ;)
c) Kola oppii tarvittaessa todella nopeasti. "PörrrRRrRrRrrrRr ROUSK!" Pörinä yhdistyi nanosekunnissa siihen, että paarman seurassa ei kannata viettää aikaa. Niinpä Kola vietti yhden illan mökissä yksin mököttämässä, kun onnistui saamaan kankkuun paarmanpuraisun. Yhden illan ajan kaikki lentävät ötökät saivat Kolassa aikaan "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAArgh!" -reaktion ja se katosi mökin pimeisiin uumeniin mököttämään.
d) Kola oppii halutessaan todella hitaasti. Kola kuskasi halkoja ympäri mökin pihaa. Se toi halon joka ikinen kerta ihan jalkoihin. Mutta todella vähissä olivat ne kerrat, kun ehdin ottaa halosta kiinni ennen kuin Kola pudotti sen maahan. Mitenköhän ihmeessä noutokapulan kanssa lopulta käy..?

Tänään palattiin kotiin ja koira on ihan poikki. Junassa vielä tsemppi pysyi ja Kola katseli ympäristöään rauhallisen aktiivisesti. Paikallisjunaa odotellessa alkoi jaksaminen jo pettää ja Kola rötkähti kyljelleen Pasilan aseman laiturille. Kuka muuten voi väittää yllättyvänsä siitä faktasta, että VR:n junat olivat jälleen myöhässä ja matkassa oli ongelmia..? Minä en yllättynyt, mutta otti se päähän silti. Kuumassa junassa sekä omistajaa että koiraa alkoi jo tuskastuttaa matkan jatkuminen.

"Jäädäänkö me tässä jo pois, jäädäänhän?"



















"Tai jos tässä pysäkillä jäädään, jäädäänhän?"























"Eikö nyt vaan voitaisi jäädä pois tästä hemmetin kuumasta pätsistä?! NYT JÄÄDÄÄN POIS!"























"Läähläählääh *Seuraavana Leppävaara* Jeah, tää on meidän pysäkki!"

Ei kommentteja: