tiistai 4. marraskuuta 2008

BH

Käytiin katsomassa Leppävaaran urheilupuistossa bh-koetta. Hirmuisestihan siinä on seuraamista, mutta yllättävän kevyesti siitä näytti pääsevän läpi. Ehkä kyse oli siitä että hyvät koirat saavat näyttämään sen vain niin helpolta, mutta mutta. On silti sanottava, että ei tuo titteli nyt NIIIN kaukana enää tunnu olevan. Periaatteessa ja teoriassa Kola hallitsee jo kaiken, mitä bh-kokeessa tarvitseekin osata. Enää tarvitaan kisakestävyyttä ja pitkää hermoa. Harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta, niin vuoden sisällä voisin kuvitella uskaltautuvani Kolan kanssa bh-kokeeseen.

Tuntuu uskomattomalta, että minä tavan tallaaja onnistuisin kouluttamaan koiralleni tuon kirjainyhdistelmän virallisen nimen eteen. Ehkä sitten alkaisin kutsua Kolaa tyyriisti Beehooksi. ;) No ehkä en kuitenkaan, mutta tuntuu hyvältä, että tuollainen "virallinen saavutus" on tänään muuttunut ehkä-joskus-tai-no-en-nyt-kyllä-sittenkään-tiedä -asiasta oikeasti mahdolliseksi tavoitteeksi.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voihan nenä. Jos olisin tiennyt, olisin tullut myös katsomaan tuota. BH on myös minun haaveissani mutta Totille sen saaminen on reilusti kauempana kuin Kolalla, tottisosuuden lisäksi suuri haaste on suhtautua välinpitämättömästi muihin koiriin.

Mistä löysit tiedon BH-kokeesta?

pimpula kirjoitti...

Espoon palveluskoiratreeneissä ohjaaja kertoi tuosta. Myös http://www.palveluskoiraliitto.fi/pkkalenteri.htm
tuolta saa tietoa tulevista kokeista. Näköjään seuraava lähinnä Espoota oleva bh on hyvinkäällä joulukuun puolivälissä.

Anonyymi kirjoitti...

Olin vesiäiseni kanssa kyseisessä BH kokeessa ja huomasin kaupunkisuuden aikana perron näköisen koiran autossa. Mahtoiko olla Kola joka siellä etupenkillä istuskeli ?

pimpula kirjoitti...

Kolahan se siellä. :) Ikävä kyllä en ehtinyt nähdä teidän tottelevaisuusosiota, mutta kaupunkiosuus meni hienosti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Meistä te olette heti valmiita BH-kokeeseen, sen verran hyvin menette aina vesikoiratokossa! ;)
t. Maria ja Vesper

pimpula kirjoitti...

Maria ja Vesper, noh ei sentäs :D Tai siis juu, jos BH-koe olisi 10 askelta, käännös, 10 askelta ja L, ja kädessä saisi pitää tennispalloa, niin sitten. Mutta kun pitäisi olla kestävyyttä viiteenkymmeneen askeleen, ja pallo pitää jättää kehän reunalle, niin siinä kohtaa se kyllä kaatuu vielä tässä vaiheessa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Perroilija Leppävaarasta: ja toisessa autossa siellä koetta katsomassa oli valtava iso musta pörrö, jota ehkä kaukaa saattaa myös (tosin jättiläiskokoiseksi) perroksi luulla. Se oli barbet Luca.

Anonyymi kirjoitti...

Lucaa en tainnut bongata =) Kola sattui silmään kun odottelin kilpailukirjaa takaisin, herra istui niin tarkkaavaisena aitiopaikalla.

Terveisin
Veera + perropojat Lobo ja Luka