tiistai 20. lokakuuta 2009

Salapoliisi Emppu ja kumppanit selvittää

Rikospaikka: makuuhuone
Rikosaika: hetki aikojen 7.00 ja 14.30 välillä
Rikoksen laatu: riehu-petteriys ja suloinen sekasotku

Epäillyt:
1. Matti, 31-vuotias diplomi-insinööri, ei rikostaustaa
2. Kola, 2,5-vuotias espanjanvesikoira, ei rikostaustaa
3. Noki, 11,5-viikkoinen snakusteri, taustalla pieniä rikkeitä ja ilkikurinen luonne

Johtolangat:
1. rikoksen paikka: Nokin päiväunihuone
2. rikoksen sijainti vertikaalisesti: vaatekaapin alin hylly - Nokin nenän korkeudella
3. epäiltyjen taustat: Matti, inhoaa sotkua - Kola, ei kyseisenlaisia rikoksia taustalla, ei nuku makuuhuoneessa päivällä - Noki, riehupettereistä riehupetterein, osaa avata todistettavasti ruokakaapin oven.

HM, MIETITÄÄNPÄS KUKA SE VOISI OLLA >:|

HM ENPÄS MILLÄÄN MEINAA KEKSIÄ

KUKAHAN SE VOISI MAHDOLLISESTI OLLA

Halvatun rakki. Pitäisikö tehdä sama, minkä pikkuveli teki nyt jo papparaistuneelle villakoirallemme: piirsi koirasta rukkasen kaavat ja esitteli ne sitten lelun tuhonneelle piskille. (Tosin seuraavana päivänä tämä nerokas villakoiramme oli syönyt ne rukkasen kaavat päivän aikana..)

Mitään ei ole rikottu, mutta ilmiselvästi makuuhuoneessa on päivän aikana biletetty oikein todella huolella. Omistajaa nauratti ihan hitosti ja sellaisen vakavahenkisen yksinpuhelun pitäminen pikkuterroristille oli mahdotonta. Niinpä jupisin ja hihittelin, hihittelin ja jupisin ja avauduin Kolalle, kuinka törppö pikkuveli sillä onkaan.

Ostoslistalla: lapsilukkoja oviin.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Epäilen Mattia. Liian viaton, muka.

Maija O kirjoitti...

^ Ehdottomasti, eikö ne ole aina ne rauhallisimmat, jotka jossain vaiheessa kilahtaa ja purkaa turhaumansa näennäisen selittämättömällä tavalla. "Ei olisi ikinä uskonut", niinpä... Ja vielä koittaa syyn vierittää viattoman koiranpennun niskoille. Tunnetusti se koira johon kalikka meinaa kalahtaa, esittää viatonta ja lavastaa pennun syylliseksi.

Partasen emäntä kirjoitti...

Kyllä se on Matti. Liian ilmiselvä syyllinen on aina lavastettu, joten Noki on siis poissa laskuista. Ja koska Kola on ihqu, sitä ei voi edes epäillä.