keskiviikko 24. helmikuuta 2010

agilitytreeneissä

Aivan älyttömän hauskat treenit tänään! Paikalla oli vain Anna-koutsi, Katja ja Remu sekä minä ja pojat. Kola on muutamassa viikossa oppinut ensinnäkin sen, että ekaa estettä ei todellakaan ylitetä ennen kuin on tultu sivulle perusasentoon. Varmistan tämän sillä, että Kola on aluksi aina hihnassa. Toisekseen Kola on oppinut katsomaan minua. Ainakin ajoittain. ;) Treeneistä jäi mieleen välähdysmäisen lyhyt hetki, jossa näen, että Kola hakee katseellaan minulta ohjetta seuraavalle esteelle. Se siis nosti katseensa kahden hypyn välillä ja selvitti, mihin seuraavaksi on suunta! Huikeaa, että se teki niin. Sehän tarkoittaa, että Kola on hoksannut, että se on moottori ja minä ratti. :) (:

Ollaan edistytty ihan mielettömästi. Ja videolla on nähtävissä jotain persjättöajatuksellista, mutta joka kuitenkin on oikeasti valssaus. (Miia sen tietää!) Aivan käsittämätöntä, että pystyin tekemään moisen kierähdyksen sekoamatta jalkoihini. Se näyttää helpolta, mutta ei ole. Voin vannoa.

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

jos ne meidän viideot onnistui, niin oliskos mahdollista saadaa katsella niitä? Teillä menee kyllä tosi hyvin! Ja oli kyllä tosi hauskat treenit taas eilen, mun oli vaan pakko pestä Remu eilen, siitä lähti ihan yltiöpaskanen vesi tassuista ja mahan alta, eli se hiekka on tosi kökköä siellä hallissa..

Anonyymi kirjoitti...

Olitkin jo meidän blogiin laittanut noista viideoista, eli jos viitsit ja jaksat jonkimoisen koosteen niistä tehdä ja pukata sen vaikka mun sähköpostiin, niin olisin erityytyväinen.. :)

Katja kirjoitti...

Jaa olenkin sitten anonyymi tossa edellisessä.. ;)

Anna kirjoitti...

Kola on super :) ja "the koutsi" huutelee vaan "juokse, juokse" ei se muuta osaa ;) en nyt kuullut, mutta toivottavasti mitään muuta tyhmää ei tullut videolle lauottua. Tossa yhdessä kohdassa näkee hyvin miten Kola kattoo sun liikettä ja lähtee perään, eikä menekään putkeen - tai no väärään päähän. Se tässä lajissa on, kunhan saa ittensä tajuamaan noi kiemuroinnit ja juoksemiset + niiden toteuttaminen käytännössä, niin homma alkaa sujua :) ja tarttee sihen vielä sen moottorin niinkuin sanoit.
Katja oli hyvä, kun käski jatkamaan, en mä osaa tollasia sanoa ;) Sempä takia mun koutsitaitojani ei kannata yliarvioida.
Nokikin on eri etevä :)

Katja kirjoitti...

Anna, sä oot hyvä koutsi! Ilman sua oltais ihan lirissä! :) Usko pois.. =)