perjantai 5. helmikuuta 2010

dum di dum :)

Kolan nouto etenee joka päivä! Ainakin siltä tuntuu. Ja se on mukava tunne. Ihan kuin joku lukko olisi auennut, ja ehkäpä näin on käynytkin - minulla tai kolalla tai molemmilla.

Kokeilin äsken, miten Kola reagoi, jos otan kapulasta kiinni, mutta en silti naksauta heti. Hyvinhän se toimi. Pari kertaa Kola laski irti, kun pidin kapulasta. Ei naksausta. "Mitäs hemmetin pelleilyä!" näyttää Kola pohtivan ja kerää tälläisestä kieroilusta kierroksia ja pitää tiukemmin seuraavalla yrityksestä kapulasta kiinni. :) Pystyin jo vähän vetämään kapulaa itseäni kohti ja sivuille eikä viisas karvaturpani päästänyt silti irti. Lisäksi pystyn pitämään kapulasta useita sekunteja, rapsuttelemaan kaulaa ja tarttumaan kapulasta jälleen eikä Kola silti pudota kapulaa.

Kyllä tästä vielä hyvä tulee. :) (:

5 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Loistavaa! :) Kympin nouto on hyvin rakenteilla.

Muista pitää jossain vaiheessa pieni tauko noutotreeneissä, jotta asia saa vähän hautua läppäkorvien välissä. Tekee jostain syystä ihmeitä vesikoirille. ;) (Siinä missä nausteri väittää tauon jälkeen silmät kirkkaina, että "Ei me tällaista olla koskaan tehty, ihan outo juttu!" Huokaus.)

Katja kirjoitti...

jeeeee! Yhdyn Partasen emännän kommenttiin tuossa taukoasiassa.. ei makiaa mahan täydeltä, vaikka miten tekis mieli tehdä vielä se kerta.. :) ootte kyllä hyviä!

pimpula kirjoitti...

Joo, tänään jo itelläkin kävi mielessä (uskomatonta kyllä! ;) että kohta on pakko pitää tauko, ettei mee treenaaminen siihen, että Kola tylsistyy. Treenaan vielä pari päivää vahvemmaksi tuota minun ja Kolan yhtäaikaista kapulasta kiinni pitämistä ja sitten pidän taukoa. :)

Anna kirjoitti...

Miten miekin mietin tota taukojuttua :)

Tuutko antaa mulle ja Nerolle oppitunteja noutoon? ;)

pimpula kirjoitti...

Anna :D :D :D Mun ainoa anti sulle ja Nerolle on nää tekstit. Siihen kiteytyy kaikki se, mitä oon noudon suhteen tehnyt. Eli ei kovin suuria Neron-leimauksia täällä.. ;)