tiistai 23. helmikuuta 2010

kotona jälleen!

Kola oli viisi päivää hitlerilässä Nallen seuramiehenä ja Noki oli vastaavan ajan Missen puruleluna ja muuten vain tuhmailemassa MiikaMaiMiskalassa.

Ja missäs minä olin? Barcelonassa imemässä itseeni kevättä, valoa, lintujen viserrystä, lämmintä tuulta (ja punaviiniä, tekisi mieleni kirjoittaa, mutta en vielä tiedä kehtaanko kirjoittaa!)... Kevätihminen ei voi kuin ihailla vihreitä lehtiä. Suoraan sanottuna oli ihan pakko vähän tarttua haavaheiniin, joita kasvoi Park Güellin rinteillä Gaudin mosaiikki-ihmetysten välissä. Heinät tuntuivat kesältä.

Kolalla meni oikein rattoisasti. Nalle ei hermoile Kolaa kai enää lainkaan, joten sopu säilyi herrasmiesten välillä. Vähän tylsäähän se on kai kuitenkin ollut, kun tavallisesti Kolan televisiosta (eli keittiön ikkunasta) tulee jatkuvasti ohjelmaa ja tylsää testikuvaa tulee vain yömyöhään - jos silloinkaan, mutta Lahden luontotelevisio on sitä vastoin hyvinkin paljon pelkällä testikuvalla. Jos nyt kerran pari päivään ikkunan ohi kulkee jotain mielenkiintoista, niin onhan se aika vähän.

Noki pääsi Miikan ja Main kurileirille. Tapakasvatusta saatiin kai antaa ihan urakalla, sillä mamman mussulla on vähän omat tavat. ;) Ei vaan, kyllähän se kotona käyttäytyy eikä juurikaan sikaile, kun ei ole kaveria jonka kanssa sikailla, mutta annas olla, kun samaan tilaan pistetään Porsas Urhea ja Vauhti Pilkkunen, niin johan alkaa tapahtua.

Porsas Urhea oli tyhjentänyt omatoimisuuksissaan biojäteastian sillä aikaa, kun Vauhti Pilkkunen oli ulkoilemassa. Lisäksi oli tapahtunut paljon hampaiden kalistelua ja pystypainia. Ja humppailua toki. Main sanoja lainatakseni: ei ole tarvetta hankkia kahta saman ikäistä pentua tähänkään talouteen ikinä. Melkoista menoa ja melskettä epäilemättä.

Ja toki Noki oli ollut pissimättä sisälle ja nukkunut KYMMENEEN :O asti. Arvatkaa kaksi kertaa, nousenko huomenna viemään sitä ennen aamu kahdeksaa yhtään mihinkään.




Reissun kunniaksi kuvia, joissa ei esiinny koiria. (Näin Espanjassa vain yhden (1) espanjanvesikoiran!) Tältä Barcelona linssin läpi siis näytti näin helmikuun lopussa. Keväiseltä. Kovin kovin keväiseltä.





































































3 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Kyllä Porsas Urheasta iloa oli! Se on niin aurinkoinen (ei ehkä aina ihan aamulla tehnyt mua iloiseksi, mutta muuten aina) ja sillä meni asiat jakeluun. Possu saa tulla tänne tulevaisuudessakin, tuodaan joskus Speedy teille hoitokoiraksi, niin saat myös päätyä lopputulokseen ettei kahta pentua voi pitää samaan aikaan...:)

Sanna ja tytöt kirjoitti...

Aijai mitä lomakuvia :)

Tahtoo tahtoo tahtoo lomalle... mikä vaan kelpaisi, melkein...

Tahtoo opettajan lomat ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hienoja kuvia! Itsekin on tarkoitus suunnata Barcelonaan kuukauden päästä :) Meillä on ilmeisesti sama Canonin runko, millä objektiivilla sä olet näitä kuvia ottanut? Tekisi mieli uutta objektiivia, tällä hetkellä mulla on käytössä oikeestaan pelkästään 50 mm/1,8. Suosituksia otetaan vastaan :)