keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

viikko mökkeilyä takana..

..ja Kola on ihan raato.

Omalla mökillä Nalle-villakoira-yksinvaltiaan orjana ja maan matosena.
Sukulaisen mökillä neljän villakoiranartun orjana ja maan matosena. (Neitoset ottivat kaiken ilon irti siitä, että Kola tilaili hissiä maan alle, kun ne vain vilkaisivatkin parkaraukkaa. ;)

Kola osoittautui oikein hyvin narttuja lukevaksi yksilöksi ja ymmärsi pysyä sentilleen niin kaukana kuin on pakko neljäviikkoista pentuettaan vartioivasta villakoiraneidistä. Pikkuhiljaa emän etäisyysvaatimukset vähenivät ja kolmantena päivänä Kola jo tarkkaili korvat höröllään aidan takana möngertäviä pikkunatiaisia. Kola ei tainnut oikein ymmärtää, että mitä ihmeen otuksia moiset olivat, mutta eipä myöskään osoittanut millään tavoin inhoa piiperöitä kohtaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska juttu, Charo ei ole varmaan neliviikkoisia nähnyt, mutta sellaisia viisi-kuusiviikkoisia se inhosi :D. Haisevia ja älyttömiä palleroita, jotka tulee päälle ja puree ja vaikka mitä. Pakko oli sinne aitaukseen kuitenkin tunkea, kun mamma oli siellä niitä lääppimässä. Ja syliin tietysti, karkuun niitä pentuja. Ja sylistä sitten murisi niille, kunnes ei enää kestänyt vaan karkasi hengähtämään aitauksen ulkopuolelle hetkeksi :). Aurinkoista heinäkuuta Kolalle!