perjantai 5. syyskuuta 2008

HEUREKA.

Älynväläyksiä vaan välillä tulee. Ensin pohtii ja pohtii ja pohtii jotain pulmallista ongelmatilannetta mahdollisesti kuukausia (tai tässä tapauksessa vuoden) ja sitten - HEUREKA!

Pulma: Kola ei tahdo sietää kopeloitsijoita. Se murisee aika ajoin kopeloimaan tuleville enkä ole keksinyt mitään loogista selitystä sille, miksi joskus muristaan ja joskus ei.

No, ei sillä niin väliä, mistä murina johtuu. Pääasia on se, että olettaisin keksineeni keinon tehdä kopeloinnista todella palkitsevaa.

Miksi en aiemmin yhdistänyt näitä kahta asiaa: kopelointi ja pallo? Miksi oi miksi? Miksi olen tuuppinut ei-niin-nami-addiktoituneelle koiralleni namia naamaan, kun se ei sitä kerran kunnolla palkitse? MIKSI? En ymmärrä. Koska olen ollut vähän pahvipää. Ehdin jo ihan pikaisesti testata pallon ja vieraan ihmisen yhdistelmää torstaitottiksessa ja sehän toimi. Kola ei kyräillyt yhtään vierasta vaan haki vieraalta mieheltä pallon intoa puhkuen.

Niinpä jatkossa kopeloijat saavat näyttävästi käteensä Kolan rakkaan pienen pallon ja kun kopelointi on tehty, lentää pallo. Yksinkertaista. Odotan todella jännityksellä, toimiiko tämä älynväläys käytännössä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan uskomatonta! Jos olet vieraillut meitin reeniblogissa niin olet saattanut huomata, että samanlaisten onkelmian kanssa painitaan.. Tosin meillä tuo teoria on ainakin osittain selvinnyt... Aina vaan meikäläistä ihmetyttää näiden herrojen yhteneväisyydet ;)

pimpula kirjoitti...

Hm.. Mikä teoria teillä on selvinnyt? Tahdon myös selvittää Kolasta kaiken, joten tiedot tiskiin. :D

Kieltämättä täytyy sanoa, että Kolan ja Elmon isä on kyllä periyttänyt vahvasti omia piirteitään, niin kovasti paljon koirat vaikuttavat samanlaisilta.