maanantai 6. huhtikuuta 2009

Sairaslomaiset kävivät shoppaamassa. Tulos: tokoiluhihna (lyhyt), ketjukaulain (sopiva), suojatöppöset (4kpl, jalkoihin).

5 kommenttia:

Vanukas kirjoitti...

Argh, liian tuttua tuo tassupaketin kanssa sählääminen...! Pikaista paranemista Kolalle! Emännälle tietysti myös. :)

Mistä ostitte tossut? Millaiset? Paljonko maksoivat? *kyselyikä*

Anna kirjoitti...

Voi reppanoita. ja silti porhalsivat treeneihin? Mainio tuo kuva. Noi kaikki kuvat on niin osuvia, argh!

Joo, muakin nuo ostokset kiinnostaa..

Saat näyttää nää tokoilujutut. Nerolle ei oo vieläkään hankittuna sopivaa hihnaa tokokokeisiin..

pimpula kirjoitti...

Ostettiin tossut Sellon eläinkaupasta. Ne on oikeesti sellaset talvipakkassuojatossuset, mutta kun asfaltit on jo kuivat, niin ostin sitten sellaset. Kyllä ne näköjään ainakin lyhyempien lenkkien kosteuden kestää kastumatta läpi. Eli ne näyttää ihan taaperoikäisen kevyttoppalapasilta. :) Maksoivat muistaakseni 25 euroa 4kpl. Eli ei kovin montaa euroa yhdelle tossulle..

Toi hihna on toooosi hyvä! Harkattiin melkein koko treenit hihnassa, kun sitä tulee otettua niin vähän. Ja toimii tosi hyvin, kun se ei sekoa jalkoihin mutta pysyy silti löysänä. Hihnan pituus on siis 1m.

rollero kirjoitti...

Hauska kuva. Vanukkaalle tiedoksi, tossu on samanlainen mitä lainasit Ronjalta taannoin ja Annalle, hihna kannattaa siis hankkia ihan treenejä silmälläpitäen, ei niitä kokeita.. Meidän tokohihnat taitaa olla vieläkin lyhyempiä kuin 1m.
Hienosti jalkatoipilas treenasi eilen pysähdyksiä, eikä toipilas taida muistaa tassun kipeyttä, kun pomppi kuin pikkupupu eilen pommarissa.

pimpula kirjoitti...

Joo, tää perhanan toipilas tahtoisi vaan riehua. Ei se varo jalkaansa yhtään ja pissakierroksella sain pariin kertaan karjaista kiellot, kun jätkä olisi halunnut keväistellä ja ruopia testosteronihöyryissään lähes jokaisen koivennoston jälkeen. GrrRr.

Onneksi tämä toipilas myös antaa hoitaa jalkansa ihan todella hyvin, katselee vaan rauhoittelevasti toiseen suuntaan, kun vaihdan sidettä ja suihkuttelen varvasta. Ei kitise eikä hötkyile.