lauantai 20. maaliskuuta 2010

voihan pojat

Nyt on molemmat nakupellejä. :)

En varmaan ole ihan väärässä, kun väitän, että Nokille tulee isona paljon vahvempi rintakehä kuin Kolalle? Noki näyttää nyt jo tosi jässikältä, mutta ihan Kolan korkuista ei Nokista taida kyllä tulla..

Jos ei muuta, niin kyllä mun pojat ainakin tuon vakavan passikuvatyyppisen poseeraamisen osaa. :D

"EI PALJO NAURATA."





















------------------
Piirtopöytäkokeiluja.
Noki ja Kola pääsivät ensimmäiseen piirtopöytäkokeiluun kanssani kevättä tuomaan. :)





6 kommenttia:

-mara- kirjoitti...

Tulee mieleen kuva naamakirjassa jossa me ollaa velipoijjaan kanssa poikosena vieretysten kotimökin seinustalla.-i-

Anna kirjoitti...

Ihan mielettömiä noi molemmat kuvat :D

ja voi vakavuus, mitkä ilmeet!Oonks Kolakin nyt sit saluki, vai jokin ihan muu?
Pitäisiköhän järjestää ihan omat treffit tällasille epäperroille, ettei perrojenetsijät nyt saa ihan väärää kuvaa rodusta ;D

p.s. Piirtopöydät on kivoja kapistuksia. Yleensä.

Partasen emäntä kirjoitti...

Ihana kuva pojista. :) Nokilla näyttää tosiaan olevan rintakehää jo jonkin verran tuonikäiseksi. Nyt en muista yhtään, minkä verran Kolalla on eturintaa (saati sitten, minkä verran Nokilla tässä vaiheessa), mutta voipa hyvinkin olla, että siitä tulee vähän rotevampi.

Nokin pää puolestaan näyttää sirommalta kuin Kolan. Mutta Kolalla onkin minusta ihan erityisen hieno, vahva pää ja kuono. :)

Ja edelleen tuo Nokin väritys on kiehtova! :) En ole vielä onnistunut bongaamaan toista mustaa merkkiväristä perroa. Tai en tiedä, lasketaanko Noki virallisesti merkkiväriseksi (kun "virallisesti" merkkiväriä ei rodussa edes ole), mutta samalla lailla värittyneitä ruskeita näkee useammin. Olisi hurjan kiinnostavaa tietää, mistä ja miten nämä silloin tällöin esiin putkahtavat erikoisemmat väritykset periytyvät! :) Hmm, pitäisiköhän alkaa opiskella genetiikkaa?

pimpula kirjoitti...

Virallisuudesta en minäkään tiedä :D Ja mustia noin kauniita taneja en minäkään ole onnistunut muualla vielä näkemään, mutta kyllä niitä varmastikin on.. 8)

Partasen emäntä kirjoitti...

Täällä kaipaillaan muuten kovasti Kolan hienoa mohikaani/leijonanharjaskampausta... :/

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Mun mielestä Nokin rintamuksessa on etuna myös suuri valkoinen pläntti, joka luo illuusiota leveämmästä rinnasta kuin mitä se olisi esim. kokonaan mustana. Mutta tuosta huolimatta, Nokilla on hyvin jo rintakehää, tulee varmaan sen osalta Kolaa rotevammaksi, koska Noki on vielä tosi nuori ja kehittyy vielä. (Kuvassa Nokilla on myös etutassut leveästi ja Kolalla supussa)