torstai 19. marraskuuta 2009

nyt se alkoi

Noki oli viihdyttämässä pilkukasta ystäväämme Miskaa. Sillä aikaa minä ja Kola olimme koirauimahallissa läträämässä.

MiikaMaiMiska:

MITÄ TE OLETTE KOIRALLENI TEHNEET PERHANA KUN SILTÄ PUUTTUU NYT HAMPAITA AINAKIN KAKSI?! KOIRATAPPELUITA?! PAHOIPITELYÄ?! HÄH?

:D

2 kommenttia:

Miskan asianajaja kirjoitti...

Mennäänkö tässä nyt oikeuteen!

Asianomaiset Ottopojan Ajatus "Miska" Miika&Mai todistuslausunto:

Haimme 19.11.2009 Nokin asunnostaan omistajan luvalla noin klo 19.03 ja menimme läheiselle urheilukentälle juoksuttamaan koiria. Heti kentälle saavuttuamme asianomaiset koirat alkoivat riehua keskenään. On vaikea sanoa kumpi aloitti painimisen, mutta olemme varmoja että Miska yrtitti lopettaa sitä. Miska mm. yritti juosta Nokia karkuun, mutta Noki ei jättänyt Miskaa rauhaan. Luultavasti tällävälin asianomaisen hampaat katosivat Leppävaaran urheilukentälle. Myöhemmin illalla Nokin jo kotiuduttua huomasimme Miskan kyljessä punaisia verijälkiä. Epäilemme myös Miskalla kadonneen hampaita illan aikana. Olemme valmiit sovittelemaan lenkillä vastapuolen kanssa. Ehdotamme etikettiasiantuntija Kolaa tuomariksi.

pimpula kirjoitti...

Asianomaiset Concurrido Zarpazo "Noki" Emppu&Kola todistuslausunto:

Aihetodisteiden (aihetodiste, seikka joka ei suorastaan koske todistettavana olevaa tosiasiaa, mutta jonka nojalla voidaan tehdä johtopäätöksiä) nojalla voimme todeta Nokin hampaiden katoamisen johtuvan osittain Ottopojan Ajatuksen toiminnasta. Lieventäväksi asianhaaraksi luettakoon se, että Nokilla oli hampaiden kadotessa erittäin hauskaa, hampaat olivat erittäin löysällä ja Noki toimi yllyttävänä tekijänä. Todettakoon kuitenkin, että edelleen aihetodisteisiin nojaten on vaikea uskoa asianomaiset MiskaMaiMiikan lausumaan väitökseen "..Miska yritti lopettaa sitä (*painimista*)" Asianomainen suostuu sovittelulenkkitoimintaan, sillä lääkärilausuntojen valossa näyttää siltä, että kadonneiden hampaiden tilalle kasvaa uusi entistä ehompi kalusto.