sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Onnea Gotchan D-pentue!

Tänään tulee tasan vuosi siitä päivästä, kun perheemme elämä muuttui radikaalisti. Lapsukainen oli syntynyt. Voi onnen päivää, sitä oli odotettu pitkään ja hartaasti. Tosin taisin saada tiedon pentujen syntymästä vasta muutamaa päivää myöhemmin. Tänään on juhlistettu päivää lähinnä leikkien. Synttärikutsuilla vieraana Luca-barbet.

Virallinen synttärikuva.



















Ja sitten kuvia tämän päivän ulkoilulta koirapuistoon. Kolan piti tietenkin isoveikkana puolustaa Lucaa vaarallista kingcharlesinspanielia vastaan. Pahuksen Kola vaikutti lähinnä tappajahirviöltä, kun piti niin rumasti kiroilla, vaikka spanieli oli ihan rauhallinen ja kiltti. HmpH. Ja Luca tietenkin sai ihan vapaasti hyppiä ympärillä ja riekkua pitkin ja poikin, eikä siihen ollut mitään sanottavaa. "MUR MINUN KAVERI MENE POIS."

Yritin ottaa Kolasta pihalta yksivuotiskuvaa. Ei Kola suostunut seisomaan kauniisti ja toisaalta kuviin pyrki mukaan myös eräs musta karvapörrö.. ;)















































Kun kerran Kola poseeraa, niin tokihan myös synttärivieras Lucan piti poseerata. (..mutta missä ovat silmät..)
























Pojat pistivät juoksuksi.



















































Joko mennään?












Hetkellisesti hihnassa kulkeminen sujui ihan mallikkaasti. ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea Kolalle. On se vaan tosi komea ilmestys. :)

Tosi nopeasti aika mennyt, tuntuu että Kola ihan just oli pikkuinen ja Nappi kovin iso ukko. Nyt on Nappiruikkunen jäänyt koossa toiseksi ja ikäkin kertyy jotenkin kovin hitaasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ja missä ovat Lucan alahampaat :)

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kerran on meikäläisen pakko ihmetellä sitä, kuinka paljon Kolassa ja Elmossa on samaa.. Ilmeisesti tuo kaikki "sama" on siis isukilta peräisin. Mukavaa kevättä!