torstai 2. lokakuuta 2008

hauhauhau! eiku.

Pentutottistelu sujui sateisissa merkeissä. Pennut ovat taas oppineet paljon. Namipalan kanssa ohitukset sujuvat todella hienosti!

---

Pentutottiksen jälkeen hain autosta Kolan purkamaan Remun ja Ronjan kanssa energioita Sahaajankadun nurmikoille. Ja energiaahan riitti. Ensin Kola levitti universaalia rakkauttaan Katjaan. Katjasta on selvästi tullut osa Kolan laumaa. Eihän siihen kauan mennytkään.. Vuosi. ;)

Pian Ronja, Remu ja Kola vilistivät sateisessa hämäryydessä niin että heikkopäisempää hirvitti. Tämä oli siis tilanne. Sataa, hämärää, keskittyminen koirakavereissa.

Tähän tilanteeseen saapuu Tazzi-pentu omistajineen. Siis painotan vielä: koira + o-mis-ta-ja. Ja mitä tekee Kola? Käsken sen istumaan, jotta se ei pelästyttäisi pentua. Ja Kolahan istuu. Siinä paikoillaan vaikka vieras ihminen tulee ihan lähelle. Kola ei näytä siltä, että sillä olisi mitään vaikeuksia pysyä paikoillaan. "Vapaa!" Kola menee häntä heiluen (!!!!) katsomaan pentua. Kutsun Kolan pois, koska se säheltää hirmuisen lähellä Tazzia. Kola tulee pois. Tazzi omistajineen kävelee pois. Kola ei kiinnitä mitään huomiota.

Vahtiminen on tuolta osin poissa! Kola ei enää vahdi ihmisiä juuri missään määrin yleisillä paikoilla. En muista, koska se olisi viimeksi aloittanut vahtihaukun ihmisen vaikutuksesta.

WU HUU!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Onnea onnistuneesta koulutuksesta! ;D