keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

agilityy

Tänään Kola oli jotenkin liekeissä. :)


Harjoiteltiin takaaleikkauksia ja ne sujuivatkin ihan ongelmitta. Kola meni tosi vauhdilla ja kesti hyvin sen, että vaihdan puolta sen selän takana. Takaaleikkaus siis esteiden 2 ja 3 välissä ja 5 ja 6 välissä.
Harjoiteltiin myös rengasta, joka on jostain syystä Kolalle vaikea. Tai siis Kola suorittaa sen satunnaisesti eri kohdista.. huoh.. ;)
Keinu oli Kolalle ihan pala kakkua. Kokeiltiin ensimmäistä kertaa sitä, että Kola menee keinun kokonaan ja keinu siis rämähtää maahan melkoisella vauhdilla. Kola ei juokse keinua läpi, mutta ei kyllä liikoja varokaan keinun kääntymistä. Kola suoritti keinun kerta toisensa perään hirmu vauhdilla ja oli joka kerta yhtä tyynen näköinen. Näytti lähinnä siltä, että "pitäiskö tässä olla jotain ihmeellistä?" Ei siinä sitten kai ole. :D Kola ei siis hidasta etenemisvauhtiaan juurikaan edes keinulla. En tiedä olisinko iloinen vai enkö olisi. ;)

5 kommenttia:

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kolalle voisi toimia "irtorenkaan" kanssa harjoittelu. Sellaisen saa helposti itse väsättyä muutaman euron kustannushintaan. Tai sitten sellaisen saa lainaan esim. meiltä. :) Eli siinä koira siis oppii hakemaan juuri sitä rengasta eikä sillä ole muita suoritusvaihtoehtoja tarjolla. Toimi meillä tosi hyvin.

pimpula kirjoitti...

Kiitos ideasta! *ryntää ostamaan hulahulaa* :D

Anna kirjoitti...

I-HAHilla on siellä hallilla sellainen pikkurengas, jota olis ihan hyvä käyttää, vai ollaanko käytetty? tosin en sitten tiedä onko se Kolalle minkä kokoinen?
Siellä reunoilla se on lymyilly :)

pimpula kirjoitti...

Ei o kai Kolan kanssa käytetty kertaakaan. Mahtuisikohan Kola siitä läpi..? Täytyy testata. :)

Katja kirjoitti...

Ollaan me ainakin Remulla sitä käytetty, eli kyllä Kolakin siitä läpi mahtuu.. :)