torstai 18. maaliskuuta 2010

noki kaivelee..

..verta nenästään. :D
Röyhkeästi se karjuu Kolalle ja hyppii kylkiä vasten, kiertää, kaartaa ja ärsyttää. Kola jaksaa kyllä pitkiäkin aikoja leikkiröykyttää Nokia, mutta olen ihan varma, että jossain vaiheessa Nokin röyhkeily menee soveliaisuuden rajojen yli. Noki suorastaan puhkui eilen itsevarmuutta ja vaikka Kolan ilmeistä voisi päätellä sen olleen tosissaan pistämässä Nokia kuriin, niin siitä oltiin kuitenkin vielä hyvin kaukana. Yhden ainoan kerran Kola taisi epähuomiossa (?) vähän kopauttaa Nokia kulmurilla korvaan tai poskeen, mutta muuten hampaita ei otettu käyttöön, ainoastaan näyttöön.

Tämän kuvan toimintaa Noki harrastaa päivä päivältä enemmän. Se karjuu ja hyppii Kolan naamalle. Useimmiten Kola innostuu juoksemaan ja painimaan, mutta välillä se näyttää juuri tuolta, mitä se kuvassa tekee. Ja veikkaan, että joku kerta Kolan käyttäytyessä noin (eli eleet karjuu, että "eääÄÄÄÄH antaisit olla jo!") Noki saa vielä kurinpalautuksen - ja ihan ansaitun sellaisen.






















2 kommenttia:

Erjuska kirjoitti...

Tämä blogisi on tosi kiva. On mukava lukea koiruuksien touhuista ja ottamasi kuvat ovat todella hyviä.

Maija O kirjoitti...

Meillä ihan samanlaista ilveilyä ja välinpitämätöntä ilmeilyä. Rufus ei vaan saa kurinpalautusta vaikka leikkisi kuinka rajusti. Ainoastaan joskus, jos Charo innostuu itsekin, se ottaa leikissä yhden ylimääräisen vaihteen käyttöön, ja sen jälkeen Rufuksella palaa käämit :D.