lauantai 31. lokakuuta 2009

JÄTTIMÄINEN JÄTTILÄINEN

Tänään Jakomäen vesikoiralenkin jälkeen Annina mittaili mittatikulla porukan säkäkorkeuksia. Olen luullut, että Kolan säkäkorkeus on 50cm. Väärin meni. Anninan mitta tiesi kertoa, että Kolan säkäkorkeus asettuu jonnekin 54 cm:n tietämille. 8| Uskomatonta. Täytynee uusia mittaus vielä jollain toisella mitalla joskus tulevaisuudessa, sillä en millään voi uskoa, että körilääni on noin korkea. :O

Lenkillä oli mahtavan mukavaa. :) Kola on käyttäytynyt erittäin asiallisesti koko syksyn ajan kimppalenkeillä. Tänäänkään sen ei tarvinnut reagoida mitenkään siihen, että matkalla oli mukana niin uroksia, narttuja, aikuisia kuin pentujakin. Kola on saanut ihailijan Annan Nevasta. Neva kulki Kolan kannoilla pitkiä pätkiä ja pussaili huulia. Lötsähtipä tuo neiti selälleenkin Kolan eteen ihan sen näköisenä, että "KATO MÄ OON NÄIN IHANA SUN ON VAAN PAKKO RAKASTAA MUA EIKÖ EIKÖ!?" Kolaa selvästi vähän ällöttää naamalle hyppivä kakara, mutta toistaalta Kola myöskin pitää siitä, että sitä mielistellään.

Noki kulkee kimppalenkeillä häntä pystyssä, eikä näytä muistavan minua lainkaan. Toisaalta sitten, kun huikkaan Nokille luoksekäskyn, se nostaa nokkansa ylös ja alkaa tähyillä, että mihin suuntaan tästä lähtisi ryntäämään omistajan luokse. :) Noki alkaa olla niin iso, ettei se jää enää aikuisten koirien jalkoihin. Noki menee reippaana osana laumaa eikä omistaja voi kuin nauttia näkemästään.

3 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Oho, onpas Kola sitten tosiaan korkea! Vaikka toisaalta nyt kun mietin, niin Partasen säkä on n. 50 cm ja kyllähän Kola on sitä korkeampi.

Katja kirjoitti...

Heh, täällä toisen jättikorkean koiran omistaja, Remu on täsmälleen Kolan korkuinen rimpula.. :) Ja sitten mikä yllätti allekirjoittaneen ihan täysin, Ronjan mittaus meni lähelle tuota 50 cm, taisi olla 48-49 säkä.. huhhuh.. ja molemmat koirulit vielä niiasi mitan osuessa mittauskohtaan.. Oli kyllä mukava lenkki tänäänkin ja kiva katsella kun kaikki tulee niin hyvin keskenään toimeen, eikä muutamat ylimääräiset otuksetkaan jotka tupsahti matkalla vastaan aiheuttanut mitään rähinöitä.. Ja Noksupoksu vaan on niin ihku,kun se viilettää menemään muiden mukana.. :)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Ilmankos Nuno sitten näyttääkin aina niin kirpulta Kolan ja Remun rinnalla :) Onhan siinä se n. 10 cm eroa.