lauantai 13. helmikuuta 2010

en osaa tulkita.

Mikähän vaihe poikien suhteessa nyt on menossa, kun jo varmaankin viikon ajan Kola on suhtautunut Nokiin ajoittain kuin hm... narttuun? Tai sitten tulkitsen väärin. Kola on siis pidempään jo nuuskinut Nokia ajoittain oikein antaumuksella. Aamuisin pitää nuuskia pippeli tarkasti. Päivällä pitää nuuskia tarkasti. Illalla pitää nuuskia tarkasti. Ja samalla Kola vispaa häntää hyvin samalla tavalla kuin se vispaa nartuille ja vetää korvat pään myötäisiksi. Noki alistuu noissa tilanteissa selälleen heittäytyen.
Muutenkin saattaa tulla hetkiä, että Noki jyrsii rauhassa sohvalla luuta ja Kola tulee tilanteeseen häntä villisty ympyrää piirtäen. Kola saattaa venyttäytyä leikkiasentoon ja minun tulkintani mukaan mielistelee Nokia. Nokikin paukuttaa häntäänsä, mutta näyttää selvästi vähän epävarmalta sen suhteen, että mistä tässä nyt oikein on kyse.
Alkaako Noki muodostaa sukupuolen paljastavaa hajua, mutta haju on vielä niin epäselvä, ettei Kola osaa sitä tulkita ja olettaa siksi, että kyseessä on ehkä narttu? Vai onko kyse siitä, että koska Noki alistuu niin selvästi ja kohtelee Kolaa kuin The Big Bossia huulia ja korvia nuoleskellen, Kola "uskaltaa" suhtautua Nokiin avoimen ystävällisesti? Vai onko Kola vaan mennyt ihan sekaisin? ;)
Arvauksia/tietoja kehiin!

3 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Jollain naapurin nartulla on juoksut ja Noki joutuu sijaiskohteeksi?

pimpula kirjoitti...

Sekin on mahdollista. Kola ei ole koskaan oireillut lähialueen juoksuisia narttuja niin, että olisin huomannut, mutta kertahan se olisi ensimmäinenkin. Ei se kyllä onneksi yritä astua Nokia..

Katja kirjoitti...

No kuten huomasit tänään, niin Remuhan oli ihan innoissaan Pepestä, alisti sitä nylkyttämällä ja heittämällä lumihankeen, kieli roikkui, häntä heilui ja silmät oli pulpahtaa kuopistaan ulos, kun se oli niin ihku, mutta välillä silti piti pörrätä ja kertoa että hei mä olen kingi (pedofiilinamusetä).. Eli voisin kuvitella että ei haise vielä urokselle vaan jollekin siltä välimaastosta ja nämä meidän poijjaat ei oikein tiedä miten noihin kakaroihin pitäis suhtautua.. Ootapa vaan kun Noki täyttää vuoden ja haisee äijälle, niin katsotaan miten se sitten suhtautuu Nokiin.. Mielenkiinnolla odotellaan sitä hetkeä.. =)