sunnuntai 2. toukokuuta 2010

agilityä ja jakomäkeilyä

Tänään harjoiteltiin Nokin kanssa kertauksena takaakiertoa, putkea ja hyppyä. Uutena asiana tuli kontaktien opettaminen "vauvapuomilla" ja keppitreenien startti kujakepeissä juoksentelemalla. Noki oli ihan su-per-in-nois-saan. Se ei tainnut edes harkita missään vaiheessa, että menisi härkkimään muita koiria. Se pomppi ja hääräsi kanssani ja ilmiselvästi piti siitä, mitä oltiin tekemässä. Noki sinkoili putkeen/takaakiertoon ja kynsivallini lähes tirskuivat verta, kun ahmatti tuli noutamaan palkkaansa hyvin tehdyn työn jälkeen. :)

Treenien jälkeen suunnattiin Jakomäkeen Katjan, Raimon, Annan, Miikan, Main ja hm... yli kymmenen koiran ja yhden dalmatialaisen voimin. ;) Kola sinkosi hiekkakuoppien uimarannalle ja siitä näki, miten kovasti se halusi uimaan. Ja sinnehän se mulskahti. Kola polski koko sen ajan, kun seistiin rannalla. Kolasta loisti se, miten kovasti se uimisesta pitää. :)


Kameran takana tällä kertaan Miika. Loput kuvat täällä.

Ensimmäisenä kuva-arvoitus. Kuka mahtaa tässä kuvassa sukeltaa ensimmäistä kertaa elämässään?













































7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mahtavat noi vesikuvat, siis kun pisarat sinkoilee.. no kaikki kuvat on loistavia, mutta silti.. Oliskos ekassa kuvassa uppoava pilkku? =)

Mai kirjoitti...

"hm... yli kymmenen koiran ja yhden dalmatialaisen voimin." :D

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

^ Tästä voinemme päätellä, että dalmatialainen ei ole koira?! :D

pimpula kirjoitti...

Mai, ei pystynyt millään laskemaan nakupelleblondia samaan lukuun karvakoirien kanssa. ;)

Anna kirjoitti...

Hihii :) hauskaa oli taas blogitekstin parissa ja vieläkin hauskempaa Miikan ottamien kuvien parissa!

Neva on kyllä varsin monipuolinen: nöffi, portugeesi, korvakoira, nahkarotta, lumikoira, lutakkokoira - ja nyt myös nähtävästi mutakoira!

Neva&Ronjakin laskettiin siis karvakoiriksi :)

Kiitos seurasta!

Partasen emäntä kirjoitti...

Väitän, että ekaan kuvaan on onnistuttu bongaamaan harvinainen etelänlätäkköpilkkuvalas.

Meillä oli muuten kaverin kanssa syvällinen keskustelu dalmatialaisen olemuksesta ja funktiosta. Kun se on rakenteeltaan ja turkiltaan niin, niin peruskoira, että sen ajattelisi vetoavan ihmisiin jotka hakevat normaalia, kaikin tavoin liioittelematonta koiraa. Ei mitään mullapa-on-tosi-erikoinen-ja-pitkälle-jalostettu-omituisuus-koiraa.

Mutta sitten, kuitenkin - se on pilkullinen! Ja vielä vastaväreissä. (Eikun siis musta ja valkoinenhan eivät ole edes värejä? Vai miten se meni?) Huomio on taattu. Hämmentävää.

*raapii päätään ja toivoo pääsevänsä joskus haastattelemaan dalmatialaista näistä elämän syvistä filosofisista kysymyksistä*

pimpula kirjoitti...

Partasen emännän pohdinta menee vielä syvällisemmäksi, kun ottaa huomioon, että Misse on erikoisuutta tavoitteleva ruskeine pilkkuineen!