tiistai 18. toukokuuta 2010

tulokset tulivat

Kuonossa oli bakteeritulehdus, joka oli villiintynyt raapimisen aihettamasta haavasta, eikä viitteitä autoimmuunipulmiin löytynyt. Eli toisaalta hienoa ja mahtavaa, mutta toisaalta ollaan jälleen lähtöpisteessä. Noki ei kylläkään ole taas viimepäivinä rapsutellut itseään normaalia enempää. Siirryin kortisonissa puolikkaaseen tablettiin joka toinen päivä. Saa nähdä, ilmeneekö kutinaa taas, kun annos putosi.

----

Tänään postissa tuli uusi 7F-terä Osteriin. Surrurrur ja herra Piksu pääsi pitkäksi rehahtaneesta turkistaan suit sait sukkelaan. Naaman kohdalla Piksu ilmoitti, että "EN OTA NAAMATRIMMIÄ KIITOOOOOOOOS", mutta ikävä kyllä trimmi-ihmisen ominaisuudessa en ottanut toivetta huomioon. Pienehkön painin ja otsaa pitkin valuneiden hikipisaroiden jälkeen Piksun kuono oli kuin olikin lyhyessä trimmissä. Ei jumankekka istu minun käsitykseeni itsestäni, että jättäisin homman kesken ja näin ollen piskin naaman ajelematta jos piskille tulee mieleen ajatus "mun naamaan et koske!" ;) Niinpä otin Nokin jalkalukkoon polvieni väliin ja ajelin naaman sen suuremmin kyselemättä. Hikihän siinä tulee, mutta urheilu on terveellistä, vai miten se meni? :D

5 kommenttia:

Petra kirjoitti...

No höh.. Mulla ois ollu se 7F melkein käyttämättömänä ja täysin jouten! Joskus siitä oli puhettakin muistaakseni sun kanssa että saisit sen halvalla, mutta sitten kun ei kuulunut mitään, aattelin ettet tarvi...

Hienoa kun Nokin nenäasiaan tuli jotain selvyyttä!

pimpula kirjoitti...

Petra, mä voin edelleen ostaa sen! Seiskateriä menee varmaan huonoksi tämänkin jälkeen.. Oon ihan pikkusen kehno pesemään piskejä ennen koneella suristelua, kun se suristelu on aina niin hetken tuotteena syntynyt idea ;)

Katja kirjoitti...

Ihana kuulla, ettei autoimmuunijutskaa löydetty Noksulaisesta! Hahhhhaaa toi on niiiin tuttua, tuo naaman kanssa taistelu, mutta meillä lisänä vielä etutassut.. Huoh.. No eipä meilläkään ole päästy venkoilemalla ja hiki tulee aina leikatessa.. :)

Anna kirjoitti...

Ihana juttu, ettei autoimmuunit siellä jyllää, vaikka ei tuo bakteeritulehduskaan mukava ole.

Eikös se 7F ole Fine Cut -terä, joka ei oikein paksuun turkkiin mene? Vai onko pojat aina niin lyhyessä tukassa, ettei tuo haittaa?

p.s. haluuko joku tulla trimmaan Neron, mie en jaksaisi ;)

pimpula kirjoitti...

Kolan oon aina ajellu F-terällä ja se toimii hyvin. Nelosterä ilman äffää ei pure turkkiin pätkääkään. :| Se siis surraa tyhjää eikä kerta kaikkiaan millään keinolla leikkaa karvaa.

Tänään Kolaltakin "lähti turkki". Tosin en jaksanut ajella jalkoja vielä - kuten en Nokiltakaan, joten vartissa mulla oli semi-naku Kola - se kun on _vähän_ Nokia helpompi tapaus. Se vaan seisoi kuin lehmä, kun ajelin selän, kyljet ja pään.