tiistai 4. elokuuta 2009

Onni Perronen

Onni Perrosen saapumista ei voi olla huomaamatta. Tänään Kolasta taas kuoriutui nauravainen Onni. Ei ole edes kerta viikossa, kun Onnia pääsee näkemään ihan ihka elävänä. Toki Kola on usein tyytyväinen ja iloinenkin, mutta Onnia näkee silti harvoin.

Tänään Onni löytyi, kun tokotreeneihin tuli piiitkän tauon jälkeen Remu. Kolan paras ystäväpoika. Ihan selvästi. Treenien jälkeen päästettiin koirat irti. Paikalla oli pelkkiä uroita (Onni, Remu, Robin ja Nuno) - kuten lähes aina. Ja voi sitä Onnia, kun se totesi, että Remustahan saa juoksukaverin. Jätkät tuijottelivat toisiaan jähmettyneinä kymmenen metrin etäisyydeltä ehkä minuutin. Sitten Remu aloitti HI-TAAN hiipimisen askel askelelta kohti Onnia. Lopulta Onni sanoi RÄY ja pinkaisi kiitosyöksyyn kuin vinttikoira. Siellä ne viilettivät, Onni häntä mutkalla ja Remu perässä. Välillä Onni haastoi pylly pystyssä Remua juoksemaan ja sitten käytiin kimpassa merkkailemassa lähimmäinen puu. Kola ei juuri koskaan leiki koirien kanssa, mutta Onni tuon taidon hallitsee. Ja Onnin kuorii Kolan sisältä esiin leikkimään oikeastaan ainoastaan Remu. Onnilla oli selvästi ollut kaveria ikävä.

Ihania. :D <3

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Voi ei, aivan ihana Onni! Täytyy siis tehdä pelkkä Onni-Remu retki jossain vaiheessa, mutta se vaatii ainakin puolen tunnin kyräilyn aina ensin ennenkuin Onni saa Remun leikkimään. Remukaan ei taida leikkiä juurikaan muiden poikien kanssa ainakaan kovin mielellään kuin Onnin kanssa, kyllä se Kolankin hyväksyisi leikkikaveriksi, mutta ehkä Onni on silti kivempi. :) Ihanat poijaat!