tiistai 27. huhtikuuta 2010

kännissä.

Saa nähdä, tuleeko Nokille paha krapula tämän päiväisestä rauhoituksesta. Piksu on vielä ihan hitaalla ja nukkuu tötterö päässään pahimpia jurreja pois sohvan nurkassa.

..Mamman teiniördääjä..

Kuonon päältä otettiin jo irtoilemaan ryhtyneet ruvet pois ja niiden alta paljastui sileä vaaleanpunainen iho. Siitä tohtoritäti leikkasi pari viipaletta näytteitä patologin tutkittavaksi. Tulokset saan kuulla viimeistään ensi viikon lauantaina, kun menen poistattamaan Nokilta kaksi tikkiä kuonon päältä.

Huomisesta alkaen kortisoniannos pudotetaan nykyisen kahden sijasta yhteen tablettiin aamulla ja illalla ja siitä vielä lisää hiljalleen kohti sitä hetkeä, että eloa ilman kortisonia päästään taas kokeilemaan. Toivottavasti annosta pudottamalla päästään eroon tästä ikävästä lirittely&juomissivuvaikutuksesta.

Noki käyttäytyi lääkärissä jälleen mallikkaasti: tallusteli sisään häntä heiluen, antoi tutkia itseään ja kellahti piikin saatuaan melkein heti lattialle elämän hitautta pohtimaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Nokin nenässä ei oo mitään vikaa! Hirmusti jaksamista! -Juuli ja Mokka-

www.ronjajaremu.blogspot.com kirjoitti...

Rapsutuksia pienelle potilaalle, Noki päätti aloittaa vapun juhlinnan jo etukäteen.. Nyt sitten vaan kaikki varpaat ja sormet ristiin, että sieltä ei löydy mitään ikävää! Mummolta ja sedältä hännänheilutukset toipilaalle..

Anu & Räyhis kirjoitti...

Tsemppiä Piksulle! Täällä on peukut ja varpaat ja tassutkin pystyssä, ettei mitään vakavaa löydy.