keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

kevätkauden päättäjäistreenit

Tänään päättyi agilitytreenien kevätkausi ja ensi viikolla alkaa kesäkausi. Niinpä pidettiin kauden päättymisen kunniaksi virallisen epäviralliset ja erittäin ryppyotsaiset agilitykilpailut. Ensin toki harjoiteltiin kilpailua varten. Käytiin läpi radan esteet 1-5 ja sitten esteet 4-10. Viitosen ja kuutosen välissä tein jotain pyöritystä, ehkä valssia. Se ei meinannut ensin osua millään kohdalleen, vaan Kola katosi ihan kirjaimellisesti. En nähnyt piskiä moneen pitkään sekuntiin, kun se seikkaili selkäni takana häviksissä.

























Lopulta päästiin suorittamaan - kuten jo mainitsin, erittäin vakavahenkisesti - koko rataa. Oltiin Kolan kanssa viimeiset osallistujat ja oltiin saatu seurata muiden suorituksia. (MWHAHAH >8) Jokainen koirakko sai kisassa muutaman suorituksen aikaa löytää se paras tulos. Kola sössi aluksi. Tai no. Minä sössin ja ohjasin sitä liian vahvasti kutoselle jo putkesta, joten Kola meni ohi vitosesta. Sitten meni ohi myös seiska, kun Kola oli jo lukinnut itselleen putken.

Kolmannella kerralla saatiin nollarata ja ajaksi 12 sekuntia. :O Huikeaa!

Voittajia ei julkaistu, mutta väittäisin, että jokainen osallistuja voitti oman ryhmänsä. Nemi voitti medien ja narttujen ryhmän, Remppu voitti uusien mutta jo todella kehittyneiden harrastajien ryhmän ja Kola voitti rakettimoottoriryhmän!

Lopuksi treenattiin Kolan kanssa keppejä. Pystyin jättämään käsiohjauksen kokonaan pois ja vain kulkemaan Kolan edellä itse peruuttaen. Kola siis tietää, mitä keppien suorittaminen tarkoittaa! Ai-van mah-ta-vaa!

Ja ihan vihoviimeisenä Annina otti kainosta pyynnöstäni kisaradan vielä kertaalleen Kolan kanssa. Ihan pikkuisen oli kakka omistajalla housussa, kun jännitti niin paljon, miten Kola työskentelee "vieraan" ohjaajan kanssa. Annoin Kolan pallon Anninalle ja sinne ne menivät. Kola meni Anninan viereen perusasentoon ja Kola seurasi radalla hienosti Anninan ohjausta. Joku sösselö siinä aluksi tuli, mutta sitten Annina tosta noin vaan juoksutti Kolan läpi radasta. Näytti aika helpolta.. ;) Siitä on kai hieman apua, kun osaa juosta. Ja käyttää kroppaansa. Ja ääntä.

Huoh... ;)

Ei kommentteja: